La Banda del Panda - Rumba bastarda (2018)

  • 30 Sep, 11:14
  • change text size:

Artist:
Title: Rumba bastarda
Year Of Release: 2018
Label: Kasba Music
Genre: Cumbia, Latin
Quality: MP3 320 kbps / FLAC (tracks)
Total Time: 37:00 min
Total Size: 86 / 270 MB
WebSite:

Nou anys voltant per escenaris catalans configuren la trajectòria musical de La Banda del Panda. Enguany, el grup es presenta amb el seu tercer disc, Rumba bastarda (Kasba Music, 2018), que veurà la llum després de l'estiu. El single que estrenem avui a Enderrock.cat porta el mateix nom que l'àlbum, un títol que defineix el que fa la formació.

Bevem de l’essència del flamenc i la rumba que ens ha acompanyat tota la vida i intentem mesclar-ho amb els nous estils que escoltem ara. La cançó convida a ballar sense donar importància a les aparences ni les etiquetes que ens envolten", explica Etienne, membre de La Banda del Panda.

L'estil del grup neix als barris populars de la barreja de la rumba catalana d’arrel amb altres ritmes que se solen sentir al carrer com la cúmbia, el hip-hop i fins i tot el reggaeton. Amb nou anys a les espatlles, La Banda del Panda ha evolucionat fins a trobar el seu propi espai en el panorama musical català. "La nostra música no té raça i neix al barri, producte de les barreges que hi ha a les grans ciutats: és catalana i xarnega, clàssica i moderna, festiva i compromesa", afirma el sextet barceloní.

L’estrena de la cançó de l’àlbum que han avançat serà el 9 de juny a la Festa Major del barri del Coll de Barcelona, i preveuen engegar tot seguit una gira per portar la seva Rumba bastarda arreu del país.

Tracklist:
01. La Banda del Panda, Che Sudaka - Alma Cúmbia
02. La Banda del Panda - Rumba Bastarda
03. La Banda del Panda, Oriol Barri - Manifest
04. La Banda del Panda - Que Quieres de Mi
05. La Banda del Panda, Trast - La Primavera
06. La Banda del Panda, Hakim Zamoun, Roser Loscos - El Barri és Viu
07. La Banda del Panda - Endavant
08. La Banda del Panda - Que Sabrás Tu de la Vida
09. La Banda del Panda - Cafè amb Mel
10. La Banda del Panda - Las Estaciones
11. La Banda del Panda, Xeic! - Foc

  • mufty77
  •  13:16
  • Пользователь offline
    • Нравится
    • 0
Many thanks.