Orquestra Camera Musicae - De Catalunya al Món (2015)

  • 09 May, 13:58
  • change text size:

Artist:
Title: De Catalunya al Món
Year Of Release: 2015
Label: Seed Music
Genre: Orquestra, Classical
Quality: FLAC (tracks)
Total Time: 59:29 min
Total Size: 269 MB
WebSite:

De Catalunya al món és el títol de l’enregistrament format íntegrament per música d’autoria catalana que l’Orquestra Camera Musicae ha escollit per festejar els seus deu anys de trajectòria artística. El treball, compta amb la soprano Marta Mathéu i el pianista Albert Guinovart com a convidats, sota la direcció del titular de Camera Musicae, Tomàs Grau. L'’OCM articula amb "De Catalunya al món" un viatge musical per algunes de les obres de referència de compositors com Eduard Toldrà ('Vistes al mar') o Xavier Montsalvatge ('Tres postals il·luminades'). Amb tot, Mathéu intervé únicament en les obres escrites pel pianista i compositor Albert Guinovart, col·laborador habitual de l’orquestra (en va ser artista en residència durant diverses temporades), com són les "Quatre cançons tradicionals catalanes" i l’estrena per a l’ocasió de la composició "Amoremes", a partir de poemes originals de Mònica Pagès. L’edició d’aquest CD serveix com a preludi dels actes de celebració del 10è aniversari de l’Orquestra Camera Musicae, que s’escau aquesta temporada 2015-2016 i que culminarà amb un gran concert el proper mes de març al costat de la soprano Núria Rial i el baríton tarragoní Àngel Òdena, dos artistes de marcada projecció internacional. Tal i com apunta el titular de la formació orquestral, Tomàs Grau, per a l’ocasió s’ha previst ‘un seguit d’accions de caràcter extraordinari, tot i que són els concerts –i, per tant, els programes- de la temporada 2015-2016 els que millor expressen la voluntat de festejar aquest aniversari amb els músics, col·laboradors i públic de l’orquestra’.

Tracklist:
01. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Vistes al Mar: Allegro con Brio (5:10)
02. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Vistes al Mar: Lent - Nocturn (6:46)
03. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Vistes al Mar: Molto Vivace (5:28)
04. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Tres Postals Il·luminades: Postal de La Provença (2:42)
05. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Tres Postals Il·luminades: Postal de La Havana (3:41)
06. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Tres Postals Il·luminades: Postal de Nova York (3:27)
07. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Quatre Cançons Tradicionals Catalanes: La Dama d'Aragó (3:44)
08. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Quatre Cançons Tradicionals Catalanes: El Mariner (3:29)
09. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Quatre Cançons Tradicionals Catalanes: El Testament d'Amèlia (5:36)
10. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Quatre Cançons Tradicionals Catalanes: Margarideta (1:59)
11. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Amoremes (Estrena) (Poemes de Mònica Pagès): Primavera als Llavis (3:45)
12. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Amoremes (Estrena) (Poemes de Mònica Pagès): Cavaller de l'Amor (4:01)
13. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Amoremes (Estrena) (Poemes de Mònica Pagès): Se Sent un Sospir (3:21)
14. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - Amoremes (Estrena) (Poemes de Mònica Pagès): Home Infinit (2:59)
15. Albert Guinovart; Orquestra Camera Musicae; Marta Matheu - El Cant dels Ocells (3:24)

  • DEMETRIO027
  •  23:46
  • Пользователь offline
    • Нравится
    • 1
MUCHISIMAS GRACIAS!!