Anne Soldaat & Yorick van Norden - Unsung Heroes (2018)

  • 15 May, 21:32
  • change text size:

Artist:
Title: Unsung Heroes
Year Of Release: 2018
Label: Excelsior Recordings
Genre: Pop, Rock, Singer/Songwriter
Quality: MP3 320 kbps / FLAC (tracks)
Total Time: 36:14 min
Total Size: 83 / 222 MB
WebSite:

n de muziekvoorstelling 'Unsung Heroes' brengen Anne Soldaat en Yorick van Norden nummers van andere artiesten en eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal’. In veel gevallen hebben de artiesten een destructieve levensloop gehad en is hun oeuvre vergeten. Dit ten onrechte, vinden Anne Soldaat en Yorick van Norden. Daarnaast zullen Yorick en Anne een bloemlezing uit eigen werk spelen, samen met verhalen over de achtergrond en totstandkoming van liedjes. Met twee akoestische gitaren komen Anne Soldaat en Yorick van Norden tot de essentie van de liedjes.

“De ‘unsung heroes’ in onze voorstelling zijn artiesten die het verdienen niet vergeten te worden zoals: "Gene Clark, Harry Nilsson, Nick Drake, Tim Buckley, Emitt Rhodes, Ronnie Lane, Gram Parsons e.v.a.”. Anne Soldaat.

Yorick van Norden begon op jonge leeftijden met schrijven, spelen en zingen van zijn eigen werk. In 2011 bracht hij met zijn band The Hype een hit met het nummer Do You know?Yorick van Norden bracht vorig jaar zijn debuutplaat ‘Happy Hunting Ground’ uit op Excelsior Recordings en werd kort daarop uitgeroepen tot NPO Radio 2 Talent. Anne Soldaat bracht vorig jaar zijn gevierde vierde soloalbum ‘Talks Little, Kills Many’ uit op Excelsior Recordings. Eerder was hij als gitarist, zanger en songschrijver actief in de band Daryll-Ann en speelde hij bij Tim Knol en Clean Pete.

Tracklist:
01. Spit Syndicate - Wonderland (feat. Turquoise Prince)
02. Spit Syndicate - Fuck It
03. Spit Syndicate - Fast Friends
04. Spit Syndicate - Contraband & Conversation (feat. Imbi the Girl & Kai)
05. Spit Syndicate - Same Difference
06. Spit Syndicate - Errands
07. Spit Syndicate - Get Down (feat. Tuka)
08. Spit Syndicate - Late to the Party (feat. Sarah Corry)
09. Spit Syndicate - Miracles (feat. Turquoise Prince)
10. Spit Syndicate - Orbit

  • mufty77
  •  22:23
  • Пользователь offline
    • Нравится
    • 0
Many thanks for lossless.